fredag 20 juli 2012

full ruller
God morgon. I dag var det Robban som väckte mig, att jag skulle komma upp. Han hade satt på kaffe, men han hade glömt bröd och sånt.

Nu får jag Värmlandsfrämmat. Jag vet inte vad som händer under dagen här. Jag är ju en fri människa och gå runt och titta på vad som helst. Och vad ska jag göra egentligen? Jag ska ta det väldigt lugnt med allting här, så får vi se.

På söndag så kommer min lilla vovve hit. Det är full fart här. Och Robban stannar tills på måndag. Så det är skönt.

På eftermiddan på fredan så tog jag bussen ner till stan, jag kände mig inte riktigt bra. Jag gick runt och tittade lite grand, och jag kände att hela jag var lite yr och konstig. Jag tänkte ”Nej, jag får skita i hela Fallens dagar och alltihop.” Så jag åkte hem, och jag nästan inte tog mig upp för trapporna här eller nåt, så jag gick hem och la mig och sov ett par timmar.

Sen ringde Robban, så jag kom ner, och så åt vi lite thai-buffé-mat och så där. Så gick vi runt lite grand. Och så typiskt! På Fallens dagar tar batterierna i min hörapparat slut! Och det är ju svårt att köpa såna när det är kväll och allting, det är inte kul att gå runt och inte höra eller förstå vad folk säger. Men vi gick runt, och vi tog bussen hem och satte oss. För han hade ont i fötterna, för han hade ju gått så mycket på Fallens dagar. Och jag kunde nästan gjort precis vad jag velat, sprungit och sådär! Men ni får ha en trevlig dag, så hörs vi!

Inga kommentarer: