måndag 26 augusti 2013

Är det vardag igen?

Vilken trög morgon att komma upp – jag var lite trött. Jag har gått ganska mycket idag. Jag var till macken och tittade, de ändrar mycket på bensinpriset. Sånt händer.

Vi har haft fortet på jobbet och det var mycket trevlig och jätteroligt och sen var det också haft kraftprovet. Det har varit full fart. Allt var frid och fröjd, men enda nackdelen var att jag fick förskjuta min mat, det var en och en halvtimme då jag inte fick någon mat. Jag blir tossig, jag behöver få i mig mat klockan tolv annars sjunker mitt socker. Jag kanske skulle ha haft med mig mer frukt, men så är det när man inte tänker sig för.

Det är tur att vi har en jättebra skinnaffär här i stan, som är väldigt trevlig! Jag tog med mig kattvännen och cykla dit ner och provade jackan och betalade den. De kortade ner mina armar och sånt på jackan.
Sen fortsatte vi och cyklade ner till slussarna, men då var jag mör och trött. Vi tog fel väg tillbaka och det blev mycket backar, men det var gott att gå istället då.

När jag kom hem slängde jag bara i ordning tvätten tills i morgon, då jag har tvättstugan. Sen satte jag på diskmaskinen och diska. Jag gick ut med soporna också, men nu känner jag inte att jag orkar mer. Nu ska jag pysa ner i sängen för att orka med morgondagen.
Ni får ha en trevlig dag!

Inga kommentarer: