söndag 22 juli 2012

robert wells på N3

MEDVERKANDE
Elever från King of piano Master
Class 2012 gav en avslutningskonsert
tillsammans med maestro Robert Wells.


Snart är helgen till ända, det är så tråkigt att en förening inte stod på plats i år på Fallens dagar. Det känns så deprimerande att de inte vill ge ut sitt budskap, men jag är ledig efter fjorton år på Fallens dagar. jag sov ganska länge idag, ända till elva, Jönsson sa att vi skulle gå och höra på Robert Wells, oj vad jag fick bråttom.

 Vi tog en promenad ned till slussarna och tog oss en mjukglass i solen. Vid N3 mötte Jönssons kompisar upp oss. Robert Wells har haft utbildning med elever på N3, som har gått under utbildning hos Wells och nu fick visa upp sina talanger. Det kom väldigt mycket folk till den lilla salen. 20 Elever spelade allt från klassiskt till pop, det hela avslutades med ett boogiemedley där eleverna turades om att spela på sina pianon, oj vad det svängde, folk klappade händerna av förtjusning.

Efter det tog vi oss en ny väg hem, det är kul att upptäcka nya vägar. Vi åt en köttbit och pommes frites med vitlökssås.

Sedan skulle vi sticka ned och höra på Wells med symfoniorkester och se på fyrverkerierna. Det kom en rejäl regnskur, vi vände och åkte hem. Nu väntar vi på att den lilla vovven ska komma.



Inga kommentarer: