fredag 5 mars 2010

Halka usch

Idag vaknade jag till 16 minus, usch! Kommer det aldrig att bli varmt, det är svinkallt ute! Det är inte kul att komma ut, men det är tur att min lille älskling kan köra mig till bussen idag! Han är ju helt underbar som hjälper mig och stöttar mig i allting! Jag hade inte klarat att gå ut för min astma i kylan. Om några timmar är det helg, gud va gott det ska bli! Men jag får ingen sovmorgon direkt den här helgen, det känns lite tungt, jag skulle behöva ha en dag för att ladda upp mina batterier inför en ny vecka.
Jag haft skit Svårt att ta sig fram på vägarna jobbigt att komma till jobbet pga. av halka det inga trottoarer Dom är så halkiga. De är verkligen jobbigt att gå i detta vädret, man bara slirar och halkar omkring.
Det har varit en väldigt rolig vecka, jag har fått gjort det jag tycker är roligt, berätta och så. Idag ska jag ha data med eleverna. De ska skriva av en text, och det finns ingen punkt eller stor bokstav eller nåt. Så ska jag ha med mig en som praktiserar på vår skola, så får vi se vad hon tycker om den här idén jag har.
 Bussresan hem var däremot väldigt seg.... På en smal krokig hal väg Det går bra så länge han inte får möte av en annan buss.. Busschaufför får hålla tungan rätt när dom får möten på denna väg.. fattar inte att dom ropar i komradion på vägen. Givetvis var det även många mindre incidenter hänt. Snällt av Henke hämtade mig vid hållplatsen, Så jag slapp traskat på isgatan.

Efter en lång dag på jobbet kom jag hem till Henke som varit hemma och fixa middag. Han hade fixat revbensspjäll med svampsås och potatis med ett gött vin till. Så var det då Stefan Sauk tur att åka ur Let`s Dance. Ibland förstår man inte hur folket tänker, men vi vet ju också att det är en tävling och han verkade var nöjd med att kommit så långt men Malin var besviken det syntes lång väg, men Willy Björkman och Charlotte Sinclair är tittarnas favorit..

1 kommentar:

Anonymous sa...

Hej du,
Du klagar hela tiden på att du har problem att gå, av något skäl.
Kanske du borde shoppa lite mindre och ej gå så mycket på restaurang, (du kan ju laga mat och ta med till jobbet till exempel) så du kan köpa en egen bil,till exempel SAAB räntorna är ju jättelåga nu.
I all välmening,
En vän till dig,